Posredovanje nepremičnin

Strokovno in varno vodenje prodaje ali nakupa nepremičnine.

Oglaševanje nepremičnin

Učinkovito oglaševanje nepremičnine v različnih medijih.

Zemljiška knjiga

Sestava pogodb in vpisov v zemljiško knjigo.

Finančno in davčno svetovanje

Finančno in davčno svetovanje pri prodaji ali nakupu nepremičnine.

Najem in oddaja nepremičnin

Urejanje najemnih razmerij, sestava najemnih pogodb.

Cenitve nepremičnin

Cenitve tržne vrednosti nepremičnin, sodne cenitve.

Ne spreglejte

Vpliv razvoja avtonomnih avtomobilov na cene nepremičnin

01.03.2017 Lokcija,lokacija, lokacija… Povsod, kjer so ceste in službe so cene nepremičnin visoke. Bo vožnja avtonomnih avtomobilov popolnoma spremenila izbiro lokacije nepremičnine in cene nepremičnin po regijah.

Gibanje cen, vrednosti nepremičnin je povezano z povpraševanjem  kupcev po določeni lokaciji,, mestu, regiji. Cene nepremični so visoke v Ljubljani in ob avtocesti, Domžale, Vrhnika. Oddaljene lokacije kot so Cerknica, Pivka brez dobre prometne povezanosti imajo nizke cene.

Kako bo  vožnja avtomobilov brez voznikov vplivala na industrijo nepremičnin?
Veliko truda se vlaga v hiter razvoj avtonomnih vozil, ki bodo bistveno vplivala na način kako živimo. Običajna vožnja je fizično zelo naporna in nam jemlje prosti čas. Razvoj avtomobilske industrije lahko bistveno vpliva na izbiro lokacije nepremičnine
 
Spremembe v mestnih in na podeželju

Mesta so za veliko ljudi prva izbira  za življenje v smislu lokacije, ker so tam službe in vsakodnevna vožnja ni potrebna. Podeželjske nepremičnine imajo prednosti za ljudi, ki si želijo malo več miru in tišini, ali, lepo naravo, večje zemljišče..
Če želite kupiti cenejše stanovanja ali plačevati manj najemnine, morate zapraviti več stroškov za daljša vožnje. To se kaže v prometnih zastojih in preveč avtomobilov v mestu, kjer se hitro zgodi, da kakšno uro iščeš parkirno mesto.
 
Kaj pa, če vožnja ni bil 'izgubljen čas več? Kaj pa, če bi se lahko uporabijo za rekreacijo, druženje, prehranjevanje, spanje ali delo? Ker se zmanjšuje breme vožnje se bodo najbrž ljudje peljali dlje. Odpiranje možnosti za več stanovanjskih nepremičnin na podeželju, pomeni odpiranje možnosti za več poslovnih nepremičnin stran od velikih mest..
Z avtomatizacijo prihaja učinkovitost, in z učinkovitostjo prihaja spremembe na podrožju načina življenja, ki se mu bodo nepremičnine in način bivanja prilagodili. Javni prevoz bo kmalu tako poceni in točen, da ga bodo ljudje dejansko želeli uporabljati.